Blogs laten schrijven

Laat zien dat jij de expert bent

Wil jij:

 

  • dat (potentiële) klanten vaker van je horen?
  • dat je website in Google goed vindbaar is én blijft?
  • inspelen op de actualiteit?
  • laten zien dat je de expert bent in jouw vakgebied?
  • zichtbaar (en dus top-of-mind) blijven bij je klanten?

 

Door regelmatig blogs te schrijven laat je je potentiële klanten zien dat ze voor jouw product of dienst bij jou moeten zijn.

Wat het schrijven van blogs voor je kan doen

 

Verkoop jij een geweldig(e) product of dienst, maar weet nog niet iedereen ervan? Door structureel blogs te laten schrijven én natuurlijk te publiceren op je website, blijf je zichtbaar bij jouw klanten. Je blijft top-of-mind en laat zien dat jij de expert bent in jouw vakgebied. Bij jou moeten ze zijn!

Blogs laten schrijven

Waarover je dan moet bloggen?

 

Deel je kennis. Zo laat je zien dat de klant voor jou moet kiezen. Jij bent tenslotte de kenner in jouw branche. Maak ook contact. Geef de lezer een kijkje achter de schermen. Vind je het lastig om steeds weer leuke en interessante blogonderwerpen te bedenken? Laat mij je helpen! Een zoekwoordenonderzoek geeft je inzicht in wat jouw klanten willen weten. Zo wordt jouw lijst met contentideeën vanzelf langer en gerichter.

 

De blogs die ik schrijf zijn helder, to the point en geschreven voor de lezer. Natuurlijk worden ze zoekmachineproof gemaakt, zodat mensen via Google bij jou terecht kunnen komen. Geschreven voor mensen, geoptimaliseerd voor Google. Deel je je blogs ook nog eens via je social media kanalen, dan heb je nóg meer bereik. Doordat je website op deze manier regelmatig wordt geüpdatet, waardeert Google jouw website ook weer meer. Mooi meegenomen voor de zoekresultaten.

Hoe vaak gaat er geblogd worden?

Je kunt me natuurlijk vragen om eenmalig een mooie blog te schrijven. Maar wil je écht in de spotlights staan en blijven? Kies er dan voor om mij structureel te laten bloggen, bijvoorbeeld twee tot vier keer per maand. Dan gaat het resultaat opleveren.

Blogs laten schrijven

Hoe ga ik aan de slag?

Na een kennismaking en duidelijke afspraken, ga ik voor je aan de slag. Als je zelf nog geen contentideeën hebt, kan ik eerst een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Zo weten we waar jouw klanten naar op zoek zijn. Naar aanleiding daarvan volgt een intake en beslissen we waarover geblogd gaat worden. Input haal ik op bij jou of je collega’s. Ook doe ik zelf research. Hierna ontvang jij een blog in je mail. Na een eventuele correctieronde is de blog klaar voor publicatie!