Marketing & communicatie

Ik bied flexibele ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie aan organisaties en ondernemers. Structureel of incidenteel, op locatie of op afstand. Naast de uitvoering van diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden, adviseer ik proactief over de juiste aanpak en strategie en denk ik mee over positionering. Voor de beoogde doelen zoek ik passende middelen en maak ik overzichtelijke plannen.

Communicatie

Van het opstellen van een strategie tot het uitvoeren van een plan.

Contentmarketing

Met de juiste content bereik jij via de juiste kanalen de juiste doelgroep.

Websitebeheer

Het beheren van jouw website en het publiceren van nieuwe content.

On page SEO

Met advies en uitvoering zorg ik voor een betere vindbaarheid in Google.

E-mailmarketing

Ik zorg voor doeltreffende mailings met passende teksten, gericht op jouw doelgroep.

Social media beheer

Strategie, uitvoering, creatie en advertising voor jouw social media kanalen.

Teksten schrijven

Online én offline bereik je jouw (potentiële) klanten met pakkende teksten.

Teksten redigeren

Ik ben het extra paar kritische ogen dat jouw teksten nauwkeurig redigeert.

Hoofd- en eindredactie

Ik neem de coördinatie uit handen en zet de puntjes op de i.

Puck Visser

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips,
directeur De Taalstudio

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat.”

Pieter Cramer,
salesmanager LinQuake
Social proof

Benieuwd of wij ook iets voor elkaar kunnen betekenen? Laten we eens kennismaken!