Marketing & communicatie

Als freelance marketing- en communicatieprofessional adviseer ik organisaties op het gebied van (content)marketing en communicatie. Naast het adviseren over de juiste strategie, positionering en aanpak, zorg ik voor de uitvoering van diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden. Ik stel scherpe doelen en maak overzichtelijke plannen. Ik stuur op statistieken, zodat de marketing en communicatie ook écht effectief zijn. Desgewenst pak ik hierin een coördinerende rol en werk ik samen met verschillende partijen.

Tekstschrijver Den Bosch

Waar ik je bij kan helpen

Contentcreatie

Online én offline bereik je jouw (potentiële) klanten met pakkende teksten. Teksten die jouw doelgroep vangen, raken en blijven boeien. Van social media campagnes en doeltreffende mailings, tot scorende websiteteksten. Geschreven voor mensen, geoptimaliseerd voor Google.

Contentmanagement

Doelgericht en gestructureerd creëer, publiceer en beheer ik de content op jouw online kanalen. Ik schakel gemakkelijk met webdevelopers en -designers en speur naar kansen voor optimalisatie in usability en design. Voor een optimale ervaring voor jouw doelgroep.

Contentmarketing

Van het opstellen van een strategie tot het uitvoeren van een plan. Met de juiste content bereik jij via de juiste kanalen de juiste doelgroep op de juiste momenten. Via je website, je social media kanalen of je mailings. Gestuurd wordt er op statistieken, voor het beste resultaat.

Puck Visser

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips,
directeur De Taalstudio

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat.”

Pieter Cramer,
salesmanager LinQuake

Benieuwd of wij ook iets voor elkaar kunnen betekenen?
Laten we kennismaken!