Tekstschrijver Den Bosch

Je potentiële klanten bereiken, inspireren, raken en overtuigen?
Als freelance tekstschrijver help ik je. Online én offline.

Tekstschrijver Den Bosch

Waar ik je als tekstschrijver bij kan helpen?

Webteksten

Inspirerende verhalen, slimme checklists en handige how-to’s. Geschreven voor mensen, geoptimaliseerd voor Google. Als tekstschrijver schrijf ik vindbare blogs en pakkende webteksten.

Mailings

Als freelance tekstschrijver zorg ik dat jouw wekelijks contactmoment met je mailinglijst volop wordt benut. Met opvallende mailings blijf je top-of-mind bij je doelgroep.

Social proof

Jouw klanten overtuigen? Dat doe je met social proof. De ervaring van een bestaande klant gebruik je als sociaal bewijs voor nieuwe klanten. Zo wordt jouw prospect over de streep getrokken.

B1-teksten

Wil jij een grotere doelgroep écht bereiken? Ga voor B1! Teksten op B1-niveau worden door meer mensen begrepen. Als tekstschrijver zorg ik voor aantrekkelijke teksten in eenvoudig Nederlands.

Schrijf je je teksten liever zelf?

Kan natuurlijk ook!
Ik controleer, redigeer en/of optimaliseer jouw teksten graag voor je.

Tekstschrijver Den Bosch

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat.”

Pieter Cramer, salesmanager LinQuake

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips, directeur De Taalstudio

Vrijblijvend kennismaken?

Laten we een kopje koffie (of thee) drinken, ergens in Den Bosch of bij jou op locatie.

Samen bespreken we jouw wensen.