Tekstschrijver Den Bosch

Als freelance tekstschrijver help ik je bij het bereiken, inspireren, raken en overtuigen van jouw potentiële klanten. Online én offline.

Tekstschrijver Den Bosch

Waar ik je als freelance tekstschrijver bij kan helpen?

Webteksten

Geschreven voor mensen, geoptimaliseerd voor Google. Met inspirerende en wervende SEO webteksten worden (be)zoekers jouw klanten.

Blogs

Boeiende blogs, inspirerende tips, slimme checklists en handige how-to’s. Als freelance tekstschrijver schrijf ik vindbare blogs voor jouw website.

Social media posts

Jouw bestaande volgers raken met passende social media berichten? Nieuwe volgers genereren door boeiende content? Ik help je graag.

Mailings

Maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse contactmomenten met jouw mailinglijst. Als tekstschrijver zorg ik dat jij deze momenten volop benut.

Social proof

De ervaring van jouw klant werk ik uit tot een doeltreffende case study of testimonial. Social proof overtuigt jouw potentiële klanten van je toegevoegde waarde.

Eindredactie

Coördineren, redacteuren en fotografen aansturen, planning opstellen en bewaken en het controleren en corrigeren van teksten. Mijn tweede natuur!

Liever zelf schrijven? Dat kan natuurlijk ook! Ik controleer, redigeer en/of optimaliseer jouw teksten graag voor je.

Tekstschrijver Den Bosch

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat.”

Pieter Cramer, salesmanager LinQuake

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips, directeur De Taalstudio

Vrijblijvend kennismaken?

Laten we een kopje koffie (of thee) drinken, ergens in Den Bosch of bij jou op locatie.

Samen bespreken we jouw wensen.