Tekstschrijver Den Bosch

Als freelance tekstschrijver help ik je bij het bereiken, inspireren, raken en overtuigen van jouw potentiële klanten. Online én offline.

Tekstschrijver Den Bosch

Waar ik je als freelance tekstschrijver bij kan helpen?

Blogs

Boeiende blogs, inspirerende tips, slimme checklists en handige how-to’s. Geschreven voor mensen, geoptimaliseerd voor Google. Als freelance tekstschrijver schrijf ik vindbare blogs en webteksten voor jouw website.

Mailings

Maandelijkse of wekelijkse contactmomenten met jouw mailinglijst. Als tekstschrijver zorg ik dat jij deze belangrijke momenten volop benut. Zo blijf je top-of-mind bij je doelgroep en houd je de connectie met bestaande klanten.

Social proof

Social proof overtuigt potentiële nieuwe klanten van je toegevoegde waarde. De ervaring van je bestaande klant werk ik uit tot een doeltreffende case study of testimonial. Zo wordt jouw prospect over de streep getrokken.

B1-teksten

Teksten op B1-niveau worden door meer mensen begrepen. Wil jij een grotere doelgroep aanspreken? Ga voor B1! Als tekstschrijver zorg ik voor aantrekkelijke teksten in eenvoudig Nederlands. Zo bereik je écht meer mensen.

Schrijf je je teksten liever zelf?

Dat kan natuurlijk ook! Ik controleer, redigeer en/of optimaliseer jouw teksten graag voor je.

Tekstschrijver Den Bosch

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat.”

Pieter Cramer, salesmanager LinQuake

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips, directeur De Taalstudio

Vrijblijvend kennismaken?

Laten we een kopje koffie (of thee) drinken, ergens in Den Bosch of bij jou op locatie.

Samen bespreken we jouw wensen.