Wat anderen zeggen

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Iedereen is bij dezen dus wel gewaarschuwd: want waar Puck komt moet er harder gewerkt worden om alle leads op te volgen! Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat. Daarnaast is Puck erg prettig om mee samen te werken.”

Pieter Cramer, salesmanager LinQuake

“Als contentmanager voor brabantbrandbox.com bewaakte en stuurde Puck niet alleen heel goed alle processen rond content, ze is ook erg sterk in alle bijkomende online aspecten. Van strategie tot uitvoering. Ze adviseert en implementeert vakkundig op het gebied van SEO. Op basis van Google Analytics biedt ze steeds verschillende opties ter continue verbetering van de websites en voert deze door. Ze zorgt voor een goede informatievoorziening naar het team en is een prettige gespreks- en sparringspartner. Ze is een bijzonder prettig, vrolijk en sociaal persoon, die zich aan de gemaakte afspraken houdt, op tijd levert en nauwgezet werkt. Het is fijn werken met Puck!”

Sabine van den Broek, adviseur regiobranding Brabant, Provincie Noord-Brabant

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips, directeur De Taalstudio

“In de ruim 4 jaar dat ik inmiddels samen mag werken met Puck heb ik haar leren kennen als zeer professioneel, efficiënt en doortastend. Puck heeft voor LinQuake goed werk verricht bij de ontwikkeling van onze (online) marketing en communicatie. Die goede ervaringen hebben er ook toe geleid dat we de samenwerking opnieuw zijn aangegaan voor de lancering van Financieel Vertaalbureau Fiducia. Haar werkzaamheden omvatten voor ons onder meer strategisch advies, communicatieplanning, beursorganisatie, copywriting, online advertising, websitebeheer en projectmanagement.”

Dave van den Akker, directeur & ondernemer

“Puck is snel, efficiënt en ziet problemen voordat ze kunnen ontstaan. Een hele fijne collega om mee te werken want naast doelgericht is ze ook nog eens heel gezellig. Ze is daarnaast enorm servicegericht en snapt dat dit is wat het verschil maakt. Een intelligente vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en drive om succes te behalen, voor haar klanten en voor haarzelf.”

Nicole Severijns, voormalige collega