Wat anderen zeggen

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips,
directeur De Taalstudio

“Door haar brede interesse, kennis en intelligentie is Puck breed inzetbaar voor een organisatie. Ze is proactief en neemt werk echt uit handen. Ze weet hoe ze dingen aan moet pakken, heeft een mening en neemt desgewenst zelf beslissingen. Puck pakt verantwoordelijkheid, werkt nauwkeurig en zit vol met ideeën.”

Gian en Mariëlle Ploegmakers,
directie Regio Business

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Iedereen is bij dezen dus wel gewaarschuwd: want waar Puck komt moet er harder gewerkt worden om alle leads op te volgen! Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat. Daarnaast is Puck erg prettig om mee samen te werken.”

Pieter Cramer,
salesmanager LinQuake

“Ik leerde Puck kennen via haar vorige werk. Ze is betrokken, slim en creatief, reageert snel en communiceert helder. Voor klanten, maar ook zeker voor mij als vertaler een feest om mee te werken. Ik dacht dus ook meteen aan Puck toen ik teksten voor mijn nieuwe website nodig had. Ze heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, de teksten zijn pakkend en geven precies weer hoe ik ben en hoe ik werk. Ongevraagd hield ze ook rekening met SEO en gaf ze waardevolle tips.“

Anja Schuitemaker
ASL vertalingen & communicatie

“Puck is snel, efficiënt en ziet problemen voordat ze kunnen ontstaan. Een hele fijne collega om mee te werken want naast doelgericht is ze ook nog eens heel gezellig. Ze is daarnaast enorm servicegericht en snapt dat dit is wat het verschil maakt. Een intelligente vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en drive om succes te behalen, voor haar klanten en voor haarzelf.”

Nicole Severijns,
voormalige collega

“Puck kan snel analyseren waar verbeterpunten liggen en pakt deze ook meteen aan, daarmee kan ze in korte tijd van toegevoegde waarde zijn.”

Nathalie Verdult,
voormalige leidinggevende