Wat anderen zeggen - Puck Visser
835
page-template-default,page,page-id-835,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wat anderen zeggen

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips,
directeur De Taalstudio

“Door haar brede interesse, kennis en intelligentie is Puck breed inzetbaar voor een organisatie. Ze is proactief en neemt werk echt uit handen. Ze weet hoe ze dingen aan moet pakken, heeft een mening en neemt desgewenst zelf beslissingen. Puck pakt verantwoordelijkheid, werkt nauwkeurig en zit vol met ideeën.”

Gian en Mariëlle Ploegmakers,
directie Regio Business

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Iedereen is bij dezen dus wel gewaarschuwd: want waar Puck komt moet er harder gewerkt worden om alle leads op te volgen! Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat. Daarnaast is Puck erg prettig om mee samen te werken.”

Pieter Cramer,
salesmanager LinQuake

“Puck is snel, efficiënt en ziet problemen voordat ze kunnen ontstaan. Een hele fijne collega om mee te werken want naast doelgericht is ze ook nog eens heel gezellig. Ze is daarnaast enorm servicegericht en snapt dat dit is wat het verschil maakt. Een intelligente vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en drive om succes te behalen, voor haar klanten en voor haarzelf.”

Nicole Severijns,
voormalige collega

“Puck pakt in een korte tijd het werk goed op en maakt het haar eigen. Ze denkt proactief mee, werkt snel, zelfstandig en accuraat waardoor je zaken aan haar kunt over laten.”

Chris-Anne van Kooten
Projectmanagement

“Puck kan snel analyseren waar verbeterpunten liggen en pakt deze ook meteen aan, daarmee kan ze in korte tijd van toegevoegde waarde zijn.”

Nathalie Verdult,
voormalige leidinggevende