Wat anderen zeggen

“Sinds Puck onze online marketing activiteiten beheert, schieten wij als bedrijf omhoog in de ranking. Dat merk ik persoonlijk bijna dagelijks door de vele aanvragen die binnenkomen als gevolg van het zoekproces van onze prospects. Iedereen is bij dezen dus wel gewaarschuwd: want waar Puck komt moet er harder gewerkt worden om alle leads op te volgen! Puck werkt hard en gecommitteerd en weet waar ze over praat. Daarnaast is Puck erg prettig om mee samen te werken.”

Pieter Cramer, salesmanager LinQuake

“Puck is snel, slim, betrokken, creatief, en ze is heel resultaatgericht. Marketing en communicatie is haar op het lijf geschreven en goed organiseren kan ze ook. Daarbij is ze ook nog eens een heel fijn mens. Ik zou zeggen: bel haar. Ze heeft het vast druk, maar ze gaat het toch goed voor je regelen!”

Maaike Verrips, directeur De Taalstudio

“In de ruim 4 jaar dat ik inmiddels samen mag werken met Puck heb ik haar leren kennen als zeer professioneel, efficiënt en doortastend. Puck heeft voor LinQuake goed werk verricht bij de ontwikkeling van onze (online) marketing en communicatie. Die goede ervaringen hebben er ook toe geleid dat we de samenwerking opnieuw zijn aangegaan voor de lancering van Financieel Vertaalbureau Fiducia. Haar werkzaamheden omvatten voor ons onder meer strategisch advies, communicatieplanning, beursorganisatie, copywriting, online advertising, websitebeheer en projectmanagement.”

Dave van den Akker, directeur & ondernemer

“Puck is snel, efficiënt en ziet problemen voordat ze kunnen ontstaan. Een hele fijne collega om mee te werken want naast doelgericht is ze ook nog eens heel gezellig. Ze is daarnaast enorm servicegericht en snapt dat dit is wat het verschil maakt. Een intelligente vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en drive om succes te behalen, voor haar klanten en voor haarzelf.”

Nicole Severijns, voormalige collega

“Bij de lancering van financieel vertaalbureau Fiducia heeft Puck professionele ondersteuning geboden voor het marketingdeel. Haar input is waardevol en ze is betrouwbaar. Daarnaast heb ik ook nog van haar kunnen leren. Kortom: een geslaagde samenwerking!”

Astrid Konings, directeur & mede-eigenaar Financieel Vertaalbureau Fiducia

“Een feest om mee te werken! Puck heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, de teksten die ze schreef zijn pakkend en geven precies weer hoe ik ben en hoe ik werk. Ongevraagd hield ze rekening met SEO en gaf waardevolle tips. Puck is een echte topper.”

Anja Schuitemaker, ASL vertalingen & communicatie