Over Puck

Aangenaam, Puck hier! 30 jaar jong. Na wat omzwervingen ben ik drie jaar geleden weer terecht gekomen in mijn geboortestad Den Bosch en woon ik inmiddels midden in het gezellige centrum.

 

Ik ben een enthousiaste, proactieve en ondernemende marketing- en communicatieprofessional, met een diversiteit aan interesses en een hoofd vol ideeën. Leergierig, communicatief sterk en een talent voor plannen en organiseren. Ik werk gestructureerd en geniet van de veelzijdigheid in mijn werk.

 

Na een masteropleiding Taalwetenschap en een aantal jaren werkervaring in loondienst, heb ik in oktober 2019 een wens in vervulling laten gaan door als freelancer te starten.

 

Mijn kennis van taal(gebruik) combineer ik met mijn passie voor schrijven en het analyseren van data. Zo kan er worden gestuurd op statistieken en heeft jouw content écht effect. Energie krijg ik van het bijdragen aan de groei en zichtbaarheid van een organisatie. Juist door strategie en uitvoering te combineren, waarin ik desgewenst de regie pak in een coördinerende rol.

 

Waar ik blij van word?

Brainstormen, plannen maken, teksten schrijven, ideeën uitwerken, doelen stellen, organiseren, coördineren en uitvoeren. Jij niet? Of heb je er gewoonweg te weinig tijd voor?

 

Ik help je graag!

Zoek je een professional om diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden uit handen te nemen of (tijdelijke) vervanging voor een marketing- en communicatiefunctie? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Ik werk(te) o.a. samen met:

Klanten Puck Visser