Over Puck

Aangenaam, Puck hier! 33 jaar. Na wat omzwervingen door het land, woon ik sinds kort weer in Utrecht, de stad waar ik studeerde. Met fijne restaurants en terrassen in de buurt, waar je me kunt vinden als ik niet aan het werk ben.

 

Ik ben een creatieve en ondernemende marketing- en communicatieprofessional, met een hoofd vol ideeƫn. Ambitieus, gestructureerd en doelgericht. En een talent voor plannen en organiseren.

 

Na een masteropleiding Taalwetenschap – ik studeerde af met een exploratief kwalitatief onderzoek over het gebruik van Brabants dialect op Facebook (ja, echt) – en een aantal jaren marketing- en communicatie-ervaring in loondienst, heb ik in oktober 2019 mijn vleugels uitgeslagen als freelancer.

 

Mijn wetenschappelijke kennis over taal en communicatie combineer ik met mijn creativiteit en analytisch vermogen. De boel coƶrdineren? Doe ik voor je.

 

Ik help je graag!

 

Zoek je een professional voor jouw content, marketing of communicatie? Of (tijdelijke) vervanging voor een marketing- en communicatiefunctie? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Ik werk(te) o.a. samen met: