Dit zeggen ze over me

Een rondje opdrachtgevers (laten) bellen is ontzettend fijn voor je zelfvertrouwen, blijkt uit onderzoek. Benieuwd naar de projecten die ik deed – en wat ze over me zeggen?

Campagnemanager bij Heijmans

Een sterkere marktpositie voor Heijmans

"We schakelden Puck in voor campagnes en contentmarketing - strategie én uitvoering. In heel korte tijd hebben we grote merkbekendheid opgebouwd: na een merkmeting kende 85% van de ondervraagden het nieuwe begrip ‘toekomstvastwaarde’. Een geweldig resultaat.”
Communicatieadviseur bij Ons Brabant Fietst

Meer Brabanders op de fiets – en een gezonder Brabant

"Puck was eerst betrokken als allrounder voor de marketing- en communicatieafdeling van Ons Brabant Fietst, daarna werkte ze als projectleider voor Sjees Magazine. Ik ervaar Puck als professional én als mooi mens: je weet wat je aan haar hebt."
Project- en contentmanager bij Provincie Noord-Brabant

Verbindende factor bij doorontwikkeling website

"Puck was verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het platform InBrabant.nl en hielp ons om van 3 oude platforms, 1 nieuwe, overzichtelijke website te maken. Een complex project. Fijn dat iemand dan snapt wat de impact is en de vertaalslag maakt tussen team en de webbouwers."
Contentmanager bij SRCM

De incassosector meebewegen naar respectvol oplossen van betalingsachterstanden

"Puck heeft aan een half woord genoeg, pakt het werk meteen op en regelt het ook gelijk met de opmaak. We hadden eigenlijk geen omkijken meer naar dit project - en da’s best knap."

Staat jouw project hier ook goed tussen?

Laten we bellen! Of mailen. Of appen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te bezoeken, stem je hiermee in.