Communicatieadviseur bij Ons Brabant Fietst

Meer Brabanders op de fiets – en een gezonder Brabant

“Je ziét aan Puck dat ze voldoening haalt uit het gezonder maken van Brabant – en dat zien wij terug in het resultaat”

Etiënne Lataster – programmamanager bij Ons Brabant Fietst: “Ik ervaar Puck als professional én als mooi mens: je weet wat je aan haar hebt. Ze weet hoe ze mensen kan verleiden en naar de gewenste actie stuurt. Puck was eerst betrokken als allrounder voor de marketing- en communicatieafdeling van Ons Brabant Fietst, daarna werkte ze als projectleider voor Sjees Magazine. Ons doel is om gewoontegedrag van Brabanders te doorbreken en ze stimuleren om vaker de auto te laten staan en de fiets te pakken.”

“Bij Ons Brabant Fietst motiveren we mensen om de fiets te pakken en proberen we drukte op de weg te voorkomen. Puck was betrokken bij de uitrol en doorontwikkeling van de B2C- en B2B-gedragsveranderingscampagnes Sjees en Sjees Gangmakers, om Brabanders te stimuleren vaker de fiets te pakken. Je kunt echt zien dat ze voldoening haalt uit iets bijdragen aan de wereld en maatschappij.”

Het belang van iets bijdragen aan de maatschappij

“Meer bewegen is goed voor je, zeker voor mensen met een kantoorbaan. Je fysieke én mentale gezondheid gaat erop vooruit: door meer te bewegen voel je je gelukkiger en lach je meer. Daarnaast stoot je minder CO2 uit, waardoor je bijdraagt aan een schonere lucht en omgeving. Een onderwerp dat Puck aan het hart gaat.”

Het kan haar echt iets schelen

“Puck wil écht dat mensen het magazine lezen en geïnspireerd raken. Wie is de beste interviewkandidaat? Puck komt dan met lijstjes van bekende Brabanders en NL’ers om te interviewen. Dat vuur dat je krijgt als iemand écht begaan is met het onderwerp en de uitkomst, zie je terug in het resultaat. Puck gaat voor het hoogst haalbare – en legt de lat voor zichzelf ook hoog. Da’s fijn, want dat doen wij ook.”

Opwinden en doorknallen

Haar blauwe kant sijpelt door in alles wat ze doet. Als we een deadline niet gaan halen, windt ze zich op. Ze is ontzettend betrokken: ze doet er alles aan om het project toch op te leveren binnen de afgesproken tijd. Daar gaat ze goed op. Puck is een open boek en niet te beroerd om zichzelf uit te spreken – ook bij moeilijke gesprekken. Het is misschien niet altijd wat je wil horen, maar het is wel goed. Ze blijft dichtbij zichzelf – en dat moet ze blijven doen. En ook fijn: je kunt met Puck ook heel goed een biertje doen en over het leven praten.”

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Welke boodschap wil jij in beweging zetten? Waar mag jouw organisatie bekend mee worden? Veel vragen – I know. Daar sta ik om bekend. Keertje bellen?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te bezoeken, stem je hiermee in.