Project- en contentmanager bij Provincie Noord-Brabant

Verbindende factor bij doorontwikkeling website

“Puck is een harde werker: handen uit de mouwen, oppakken en doorgaan. Maar ze is ook toegankelijk – dat werkt makkelijk en fijn samen.”

Rinske van Kasteren – brandmanager Provincie Noord-Brabant, Brabant Branding: “Ik heb Puck leren kennen als iemand die weet wat ze doet – en heb me geen moment zorgen gemaakt over de uitvoering. Puck was verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het platform InBrabant.nl en hielp ons om van 3 oude platforms, 1 nieuwe, overzichtelijke website te maken. Een complex project. En als iets heel complex is, is het fijn dat iemand snapt wat de impact is en de vertaalslag maakt tussen team en de webbouwers.”

De slimme schakel tussen team en webbouwer

Een contentmigratie is een complex project: Puck begeleidde het designproces, gebruikersonderzoek en (door)ontwikkelproces van onze nieuwe website. Tijdens het project had Puck de helikopterview. Ze slaat de piketpaaltjes, schakelt snel met iedereen en houdt het eindresultaat in de gaten. Het is een harde werker: handen uit de mouwen, oppakken en doorgaan. Maar ze is ook toegankelijk – dat werkt makkelijk en fijn samen. Ze maakt to do-lijstjes en zorgt dat andere mensen dat oppakken.”

Samen met de webbouwers en projectmanagers bij het webbureau dacht Puck mee over de structuur, functionaliteiten, ontwikkeling en het UX-design. “Het resultaat? Een toegankelijk platform waar oude en nieuwe content precies goed is samengevoegd. Functioneert beter en is een stuk overzichtelijker. Puck zorgde voor een schone lei –  het is duidelijk wat er op de site staat (en wat niet) en kunnen verder met de doorontwikkeling.”

“Met Puck hadden wij een heel waardevolle contentmanager in ons team, met name voor onze site www.brabantbrandbox.nl. Ze bewaakt en stuurt niet alleen heel goed alle processen rond content, ze is ook erg sterk in alle bijkomende online-aspecten, van strategie tot uitvoering. Ze adviseert en implementeert vakkundig op het gebied van SEO. Op basis van Google Analytics biedt ze steeds verschillende opties ter continue verbetering van de websites en voert deze door. Ze zorgt voor een goede informatievoorziening naar het team en is een prettige gespreks- en sparringspartner. Ze is een bijzonder prettig, vrolijk en sociaal persoon, die zich aan de gemaakte afspraken houdt, op tijd levert en nauwgezet werkt. Het is fijn werken met Puck!”

Sabine van den Broek

Brandmanager team Brabant Branding

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Welke boodschap wil jij in beweging zetten? Waar mag jouw organisatie bekend mee worden? Veel vragen – I know. Daar sta ik om bekend. Keertje bellen?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door de website te bezoeken, stem je hiermee in.