Teksten redigeren en controleren

Steel de show met foutloze teksten

Heb jij uren zitten zwoegen op toffe teksten voor op je website of in het nieuwe bedrijfsmagazine? Sluipt er soms tóch even een foutje in. Of twee, of drie… Oeps. Geen zorgen, ik help je graag. Als taalprofessional corrigeer en redigeer ik jouw teksten. Kritisch en nauwkeurig. Zodat:

 

 • jouw fantastische teksten foutloos online staan (of gedrukt worden)
 • je teksten professionaliteit uitstralen
 • je teksten passen bij de tone-of-voice van jouw bedrijf
Teksten redigeren

Waar let ik op het bij het controleren van jouw teksten?

Bij het redigeren van jouw teksten doe ik altijd het volgende:

 

 • Het controleren en corrigeren van spelling en grammatica
 • Het kloppend maken van de zinsbouw
 • Het actief maken van passieve zinnen

 

De wijzigingen in jouw document worden automatisch bijgehouden, waardoor jij later kunt beslissen of je deze wijziging wel of niet wilt doorvoeren. Jij blijft tenslotte de schrijver van je eigen teksten.

 

Als het gewenst is kan ik ook de stijl van jouw teksten aanpakken, zodat deze beter past bij je doelgroep. Daarnaast kan ik je webteksten optimaliseren voor zoekmachines, zodat ze beter vindbaar worden in Google. Eventueel met een zoekwoordenonderzoek daaraan voorafgaand. Dit natuurlijk in overleg.

Teksten redigeren

Wat voor soort teksten kan ik voor je redigeren?

De teksten die ik bijvoorbeeld voor je kan nakijken:

 

 • Blog
 • Webtekst
 • Mailing
 • Social media post
 • Whitepaper
 • Paper
 • Scriptie
 • Sollicitatiebrief
 • Cv

 

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Laten we vrijblijvend kennismaken!